EVENT

Här presenterar vi ett axplock från våra och andras event, möten och konferenser. Du kan även finna information under Kalendarium

Bidrag och Stipendium

BIDRAG/STIPENDIUM

Det finns fonder och stipendier att söka för både privatpersoner med synnedsättning och för yrkesverksamma. Via internet kan du hitta en hel del matnyttigt. Under knappen Läs mer hittar länkarna.
 
 
UTBILDNINGAR

UTBILDNINGAR

Det finns en rad utbildningar idag för yrkesverksamma inom syn. Svensk Syn samarbetar med Föreningen För Synrehabilitering, FFS som sammanställer och ger information över dessa utbildningar
Visning av hjälpmedel

visning  HJÄLPMEDEL

Vill din förening eller arbetsplats ha visning av synhjälpmedel? Fyll i förfrågan i vårt kontaktformulär. Gäller främst större grupper. Visning för enskilda får ske via förfrågan hos våra respektve medlemmar.

 
TA STÄLLNING OCH TYCK TILL

TA STÄLLNING

Tycker du att samhället inte tar tillräckligt ansvar för de som har en synnedsättning. Anslut dig till någon av intresseföreningarna vi nämnt tidigare. De arbetar för ditt bästa. En billig investering för en bättre vardag.

WORKSHOPS/MÄSSOR

WORKSHOPS/MÄSSOR  

Via vårt KALENDARIUM kommer vi att sammanställa så mycket information vi kan utöver våra egna aktiviteter. Skicka gärna ett meddelande till oss om du ser att någon aktivitet saknas.


 
TIPSA OSS

GE OSS TIPS

Har du något på hjärtat? En god idé, en rekommendation, ett förbättringsförslag. Skicka oss gärna några meningar via vårt kontaktformulär. Ärenden som ägs av annan organisation vidarebefordras om möjligt med kopia till dig.