MEDLEMMAR

Det är vi som är Svensk Syn. Här kan du nå HJÄLPMEDEL DIREKT 
Kontaktuppgifter till resp företag, se nedan

loading...

Dolphin
Sedan starten 1986 utvecklar vi mjukvarulösningar för personer med synnedsättning. Vi erbjuder produkter för individer, organisationer och utbildningsanordnare. Förstoring och skärmläsning - SuperNova och Dolphin ScreenReader.Programvara för it-ovana brukare – GuideConnect och GuideReader. Konvertering till tillgängliga format – EasyConverter. Åtkomst och uppläsning av talböcker, taltidningar och dokument – EasyReader. Lokal marknadsföring, försäljning och användarsupport sker via nationella distributörer runt om i världen.Välkommen att kontakta oss eller besök vår hemsida för ytterligare information
 

ICAP AB
Vi står för erfarenhet, spetskompetens och det senaste inom ny teknik och hjälpmedel. Vi har ett brett sortimentet av punktdisplayer, kvalitativa kameralösningar och jobbar aktivt för att få de mest innovativa och nytänkande hjälpmedlen att bli tillgängliga synhjälpmedel för personer med synnedsättning. Nöjda kunder och hög service är våra ledord och vi letar alltid efter den bästa lösningen i varje enskilt fall, både mot Regioner, Kommun (Skola) och Arbetslivet.
 

Iris Hjälpmedel AB
Sveriges ledande leverantör av enkla och ofta talande hjälpmedel för synskadade och synsvaga. Käppar för synskadade, Talande ur och klockor, Daisy, Fickminnen, Specialbelysning, Optik och Förstoring, Mobiler för synskadade, Punkt- och taktila produkter (Braille), Ledfyrar, Hem- och hushåll, Spel och mycket mer. Synrådgivning och visningsrum i Stockholms Län. Anpassning, support och utbildning. Boka föreläsning. Återförsäljare av vissa produkter över hela landet. Hemsida med mycket information och olika betalningslösningar
 

Insyn Scandianavia AB
Med hög teknisk kompetens tillhandahåller och anpassar vi datalösning till personer med synnedsättning och blindhet. Vi gör utredningar om vad som fungerar bäst på en arbetsplats. Vi kommer gärna till dig eller så bokar du en tid och besöker oss på något av våra kontor. Vi har ett brett sortiment av de senaste tekniska lösningar med egna varumärken som ZoomText, Jaws, Infovox, Focus, VisionBook, i-loview-familjen och Vario-sortimentet.
 

LVI – Low Vision International AB
Vi har i över 40 år utvecklat, producerat och sålt synhjälpmedel och är en av världens ledande tillverkare inom området. Huvudkontoret ligger i Växjö där all utveckling och produktion av egna produkter sker. Genom dotterbolag och distributörer är vi väl representerade över världen. LVI säljer bl a läskamerasystem, läsmaskiner, förstoringsmjukvara, förstoringslampor, punktdisplayer, punktskrivare, teknikkäppar mm. Vi har stor kompetens kring utprovning, utbildning och anpassningar i både hem, studie- och arbetssituationer.
 

Nordiceye AB
Vi arbetar efter ledstjärnan - enkelt att använda - vi ska helt enkelt göra vardagen lite enklare för personer med synnedsättning. Nordiceye ska tillhandahålla världens bästa synhjälpmedel - så enkelt är det. Våra egna utvecklade varumärken Tempus, Contrast, Solo och Contrast Skol Split borgar för hög kvalitet och är alla utvecklade med användaren i fokus. All utveckling, tillverkning och service sker vid vårt huvudkontor i Växjö.
 

Polar Print Försäljning AB
Vår ledstjärna är att personer med synnedsättning, hörselnedsättning samt personer med läs- och skrivsvårigheter skall kunna kompensera sin funktionsnedsättning så långt det är tekniskt möjligt. Vi tillhandahåller hjälpmedelsprodukter, samt tillhörande tjänster såsom installation, utbildning och utredning. Vi gör arbetsplatsen, skolan och hemmet tillgängligt! Kontor från Luleå i norr till Malmö i söder och finns därigenom alltid nära dig. Ytterligare information finns på vår hemsida.